CASPER RUUD vs. HOLGER RUNE I NORGE 30. november

Den danske tennisstjernen Holger Rune utfordret tennisverden til å møte ham i Danmark. Casper Ruud tok utfordringen på én betingelse. To kamper, hvorav den første går I Norge. Nå er Scenen satt. 30. november møtes de to til første kamp av Nordic Battle for å avgjøre hvem som er den egentlige Vikingen. Kampen går i Varner Arena i Asker. 

To av verdens beste tennisspillere møtes ansikt til ansikt i et episk slag om hvem som er den beste spilleren i Norden, og The real Viking. Begge to har allerede strålende karrierer, og er helt i toppen av ATP-rankingen som definerer hvilke spillere som er blant verdens beste. 

Den første av to kamper går altså av stabelen 30. november i år, mens kamp nummer to blir spilt i Royal Arena i København 3. desember. Hvis det er uavgjort etter to kamper, blir det et champions tiebreak for å avgjøre hvem som er vinneren av Nordic Battle 2024.

Dette er en kamp ingen av dem vil tape:

Casper:

“Takk for utfordringen Holger. Jeg gleder meg enormt til å spille foran det fantastiske norske publikummet igjen, og til returoppgjøret i Danmark. Det er på tide vi nok en gang viser de bråkete naboene våre hvem som er den overlegent beste sportsnasjonen».

Holger:

“Jeg er glad for at Casper var den som tok utfordringen, og kan ikke vente på å spille foran danske fans i København. Jeg håper også på dansk support I Norge, sånn at vi sammen kan vise hvem som er de faktiske vikingene”.

Kampen I Norge arrangers av Scandsports, som gleder seg til å nok en gang presentere verdensklasse-tennis LIVE for det norske publikummet. 

Casper skal ha en stor del av æren for den massive veksten i norsk tennis. Hans resultater er fenomenale, og vi er stolte av å få bidra til å hente ham tilbake til Norge for å møte sin kanskje største rival. Det kommer til bli en vanvittig kul match, og publikum kommer garantert til å elske det», sier Managing Partner Scandsports, Bjørn Takle Friis”.

Billetter

Billetter til kampene får du kjøpt på Ticketmaster.no.

For presseakkreditering, send forespørsel til info@scandsports.com 

Eventuelle spørsmål om arrangementet kan rettes til Scandsports ved: 

Bjørn Takle Friis, btf@scandsports.com